Veelgestelde vragen

VEEL GESTELDE Vragen

Op deze pagina vind u antwoord, op de meest gestelde vragen die wij dagelijks krijgen. Wij zijn niet dagelijks inzet baar, ieder apart deze vragen te beantwoorden en bieden via deze pagina. Een antwoord op de meest gestelde vragen, wij beantwoorden ook geen enkele vragen over advies. Heb jij een opmerking of aanmerking, over de werking van de website kan dit altijd via onze contact formulier.

Loop je wellicht ergens tegen aan, of heb jij een fout ontdekt in één van onze vergelijkers? Twijfel geen enkele seconden, en neem direct contact met onze helpdesk op. Zij zullen er voor zorgen dat jij, na een enkele uren weer ongestoord kan vergelijken zonder enig probleem.


Wij zijn 123vergelijkers.nl een alles in 1 vergelijkers website, die door middel van affiliatie het mogelijk maakt om verschillende producten te vergelijken. Hiervoor maken wij gebruik van betrouwbare bronnen, en actueel ge-update netwerk van onze affiliatie leverancier.

Nee wij geven geen advies, wij bieden enkel een tool waar u eenvoudig diverse producten van verschillende aanbieders kunt vergelijken. Het geven van een advies bij, financiële producten is het zonder een WFT vergunning niet toegestaan.

Wij laten door middel van de vergelijkers, het beste aanbod van het gekozen product zien. Hiervoor zijn wij in samenwerking, met een groot aantal affiliatie netwerken. Door een geheel automatisch proces, word het aanbod telkens ge-update. Wij ontvangen een commissie per, verkocht product via onze website. De vergoeding heeft géén enkele invloed, op de vergelijking. Wij adviseren u niet, maar laten u opties zien o.b.v het geen wat u zelf aanvinkt. Je kunt ons dus ook, niet om een advies vragen. Eventuele vragen hier over zullen wij dan ook niet beantwoorden.

Wij ontvangen per verkocht product / dienst een commissie, de hoogte van deze commissie hangt van meerdere factoren af. De vergoeding kan een vast bedrag, of eventueel een kleine percentage van de aankoop zijn. De vergoedingen, zijn altijd éénmalig per aanvraag. Wij krijgen dus geen doorlopende vergoeding, de vergoeding heeft ook geen invloed op het resultaat van de vergelijking